ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κωστηνάκη Γεωργία, του Βασιλείου

Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της  «Euricom Hellas» S.A.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, την 1 Μαρτίου 1976

Μητέρα δύο παιδιών: της Μάνιας και του Φίλιππου

Σπουδές: DIPLOMA IN MANAGEMENT STUDIES , MASTER IN BUSINESS ADMINISTRATION (ΜΒΑ) Πανεπιστήμιο ΜακεδονίαςMA in Economics University KINGSTON, UK

Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά, Ιταλικά

ΕπαγγελματικήΣταδιοδρομία: Οικονομική Διευθύντρια της εταιρείας «Euricom Hellas» S.A. (1999-2002). Γενική Διευθύντρια στην ίδια εταιρεία (2003-06), Διευθύνουσα Σύμβουλος (2006-10) και Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος (2010-σήμερα).

ΕπαγγελματικήΔιεύθυνση: Χαλάστρα Θεσσαλονίκης 573 00

Τηλ.: 2310-990.600

Φαξ: 2310-794.933

E-mail: kostinakigiorgia@euricom.gr

URL: www.euricom.gr

Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΕΥ. ΓΕ ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑΒΕΕ, AGRINO)

Γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα καιείναι εκπρόσωπος της δεύτερης γενιάς των ιδιοκτητώντης ΕΥΓΕ ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑBEΕ, η οποία δραστηριοποιείται από το 1955 στον κλάδο ρυζιού – οσπρίων και παράγει τα επώνυμα προϊόντα Agrino που κατέχουν ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά.

Ο Αναστάσιος Πιστιόλας σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Στην ΕΥΓΕ ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑΒΕΕ-Agrino, εργάζεται από το 1992.

Από το 2006 είναι Αντιπρόεδρος του ΔΣ και Εντεταλμένος Σύμβουλος και από το 2015  Προέδρος και Διευθύνων  Σύμβουλος.

Είναι εκλεγμένο μέλος του ΔΣ του ΣΒΒΕ (ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ) από το 2009, έχει δε διατελέσει έφορος και μέλος της Διοικητικής επιτροπής του Συνδέσμου. Έχει εκλεγεί Α’ Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ορυζομύλων Ελλάδος. Eπίσης μέλος του ΔΣ του Propeller club και μέλος του Advisory Council του Προέδρου της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής.

Ο Αναστάσιος Πιστιόλας ζει στην Θεσσαλονίκη , είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.

Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΠΑΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΣΠΑΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ)

Η Κατερίνα Σπανού γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Από το 2010 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας «ΣΠΑΝΟΣ ΑΒΕΕΤ». Από το 1998 και επί 12 χρόνια διετέλεσε μέλος στην εμπορική και βιομηχανική εταιρεία «Αδελφοί Σπανού και Σία Ε.Ε».

Διαθέτει εμπειρία σε νομικά ζητήματα εμπορικού και δημόσιου δικαίου, στην κοινή οργάνωση αγοράς δημητριακών και ρυζιού, σε δημόσιες και ιδιωτικές συμβάσεις καθώς στο νομικό πλαίσιο ίδρυσης και λειτουργίας  βιομηχανικών εγκαταστάσεων.

Έχει συμμετάσχει σε επαγγελματικούς συνδέσμους για το ρύζι και τα δημητριακά (FERM, COCERAL, ΣΕΕΔΥΖ) και έχει διατελέσει εμπειρογνώμονας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Συμβουλευτική Ομάδα για το Ρύζι.

Είναι γνώστης της αγγλικής, γαλλικής και ιταλικής γλώσσας.

Από το έτος 2018 εξελέγη Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ορυζομύλων Ελλάδος.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΥΡΕΑ ΟΛΓΑ

Διευθύντρια Marketing

ΑΦΟΙ. Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. – 3αλφα

Γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι μητέρα μίας κόρης, της Μαρλέν.

Είναι Πτυχιούχος Χημικός του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων Διοίκησης Επιχειρήσεων και Marketingστην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Ανήκει στην βασική ομάδα των ανθρώπων που στελέχωσαν την 3αλφα – την εταιρεία που εδώ και 50 χρόνια βρίσκεται στην κορυφή της επεξεργασίας και εμπορίας ρυζιών και οσπρίων – όπου παραμένει μέχρι και σήμερα υπηρετώντας την όλα αυτά τα χρόνια από διάφορες καίριες θέσεις.

Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

ΤΑΜΙΑΣ

ΜΠΕΓΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (ΣΤΑΥΡΟΣ Γ. ΜΠΕΓΚΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΜΠΕΓΚΑΣ AGRO ΑΕ)

Ο Σταύρος Γ. Μπέγκας γεννήθηκε στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης.

Είναι κάτοχος δύο πτυχίων, το πρώτο από το Τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος και το δεύτερο από το Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτικής Οικονομίας, της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ).

Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ορυζοβιομηχάνων Ελλάδος για 12 χρόνια, ενώ παράλληλα ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Τα τελευταία 40 χρόνια διατηρεί την δικιά του εταιρία, με την επωνυμία  BEGAS AGRO S.A., η οποία εδρεύει στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης και αποτελεί πλέον μία από τις  μεγαλύτερες καθετοποιημένες μονάδες παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας ρυζιού στην Ελλάδα.